Post by vanlufanconswork on Feb 11, 2022 1:07:51 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Strike Force- 1945 War ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Strike Force- 1945 War IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хак на много пари ▞▞▞
▞▞▞ Strike Force- 1945 War 2022 version ▞▞▞
Не можете да спечелите, въпреки че си купите нов космически кораб
80 нива? Хайде има нужда от повече
Променете хубави игри
Невероятна игра! Играх я и завърших играта за един месец. И бих искал други режими като PVP и оцеляване (PVP или срещу режим е един играч, който се бие с друг за най-висок резултат за един час оцеляването е безкрайна игра с всички врагове с босове и нов тип враг, наречен аркатрон) ( аркатронът е гигантски робот с крака като паяк и когато умре, той експлодира и има две мини оръдия, 3 ракетни капсули и един лазерен пистолет)
Awe dit ruk
Забавно. Не се стресирайте, управлявайте атаката
👎👎👎Реклами,,, НЯМА ЗАПАЗЕН ОБЛАК ВЪВ FACEBOOK ИЛИ GOOGLE безполезна игра
Sony z 716 Играх със сгъваема клавиатура тип мобилен. Кара ме да си спомня за времето на клавиатурата
👍👍👍👍
Много хубава и страхотна игра..........
Приятна игра, красива битка
Да играта е забавна
Cat Bird Seiklusmängud ctic
Солиден
Много най-доброто приложение. Давам 5 звезди, защото заслужават.
Хубава игра, моето мнение е, че когато планирам тази игра, чувствам, че съм във война.
Суперрррр
Mast bhi и бедни bhi Mast мачта
Това е сладък спомен от детството ми през 2000-те, когато играя тази игра.. НАИСТИНА ♡
Играта не се свързва с акаунт в Google? Управлението е доста лошо, тъй като самолетът не остава на пръста ви. Няма приятелска система. Без безкраен режим. Без ежедневна мисия. Без награда за постижения. Без панели за надграждане. Без ежедневни награди за влизане... .. . . . Хайде момчета, сериозно?
Много хубава игра. И лесно
Хубави игри
Strike Force- 1945 War Arkadspel jin
Strike Force- 1945 War Arkadspel jin
Една средностатистическа игра като тази. Оръжията са готини. Има шефове на всяко ниво. Фоновете са меки рециклирани и грозни. Стигнах до ниво 50 без да платя, те наистина не питат. Просто трябва да гледате добавки, за да продължите.
गंदा गेम बहुत विज्ञापन देता है
Страхотна игра, продължавайте да правите каквото сте с играта
Съжалявам, че казвам... Цялата ви игра е лоша като алфа пистолет 2. Всичко, което играете, играе само няколко рунда и след това кажете проверка на връзката си. Получаване на данни от сървъра. защо ? Не знам кой сте, но се опитайте да разберете от коя държава принадлежите. Бъди Човек. Ако този проблем не бъде решен, тогава не изтегляйте нито едно приложение от този екип. Проблем . Ниво 9 в ударна сила И алфа пистолет 2 първа мисия последно ниво
Трябва да играя тази игра, тази игра е много интересна и се забавлява много
Страхотно
Добро изживяване, симоле, но много готина, една от най-добрите игри..
Супер яко. Не мога да се наситим на тази игра.
Най-лошата игра
Страхотна игра, много пристрастяваща. Музиката създава толкова много драма, че е забавно. Добра графика и геймплей. Класически шмуп. Ниво 44 обаче е неумолимо.
Страхотната игра ми напомня за старата игра на astroids
Страхотна игра, обичам я...
Strike Force- 1945 War آرکید men
Страхотна игра, харесвам графиката и звука
Похарчени 149 rs за дирижабъл 717, за 7000 монети. Сумата беше удържана, но не получи кораба. Много разочарован. Играта беше добра.
Отлична графика. Плавна игра на моя Note 20 ultra 5G.. платих 4,90 за самолет. Не получи. След като мина през Google, каза изчакайте и просто продължи да изтича. Трябваше да спра играта принудително, за да възвърна контрола над телефона си. Искам възстановяване или това, за което съм платил. Купих хеликоптера докрай вдясно при плъзгане. Продължава да се срива... казва изтегляне на следващите карти... и отново се заключва. Моля, поправете или ми върнете парите.
Много грозно Така. .., така че шефът не отегчава